Go to main content.

Om Alcon

About Alcon

Alcon is the global leader in eye care, dedicated to helping people see brilliantly. With our 75-plus-year heritage, we are the largest eye care device company in the world – with complementary businesses in Surgical and Vision Care

Vårt forretningsfokus

Vårt lederskap er basert på nyskapende innovasjon og banebrytende teknologi, som forandrer måten vi behandler øyesykdommer og synsfeil på. Vi har det bredeste utvalg av øyepleietilbud i bransjen, med produkter delt i to divisjoner: Surgical og Vision Care.

Blurred background-image

Surgical

Blurred background-image

Surgical

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter for øyekirurgi som bidrar til at kirurger kan oppnå de beste resultatene for pasientene. Vi har teknologi og avanserter produkter som behandler grå stær, synsfeil og netthinnesykdommer. Vi tilbyr spesielle intraokulære linser for å behandle grå stær, aldersyn og skjeve hornhinner.

Blurred background-image

Vision Care

Blurred background-image

Vision Care

Vi er en av verdens største produsenter av kontaktlinser og linsevæsker. Vi tilbyr et bredt utvalg av dagslinser, månedslinser, fargede kontaklinser samt produkter til tørre øyne.

Via Alcons Corporate Giving-initiativ hjelper vi mennesker ved å øke tilgangen til førsteklasses øyepleie, gi opplæring, bidra til økt kunnskap hos øyeleger samt støtte vårt lokale samfunn.
Vi er forpliktet til å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller og overgår kundens forventninger. For å imøtekomme disse forventningene arbeider vi med både eksterne og interne kvalitetskrav og standarder.

Transparent background-image

Få en karriere hos Alcon

 

Floating image