Go to main content.

 

Fordeler ved å jobbe hos Alcon

 

Fordeler ved å jobbe hos Alcon

Fordelene ved å arbeide hos Alcon er en viktig del av de generelle retningslinjer, og vår strategi er utformet for sikre at vi er rustet til å møte utfordringene i en voksende global konkurranse om talentfulle medarbeidere.
 

Mangfold og inkludering

 

Mangfold og inkludering

Våre medarbeidere avspeiler den stadig økende og mangfoldige kundebase. Dette gir oss et bredere perspektiv og styrker vår evne til å få innsikt i kundene våre, noe som hjelper oss med å møte pasientens behov.
 

Sunnhet og helse

 

Sunnhet og helse

Våres medarbeidere er grunnlaget for å være en suksessrik virksomhet.Vi tilbyr forskjellige sunnhets og trivselsprogrammer for å gjøre det lettere å leve et sunnere liv.
 

Kultur og verdier

 

Kultur og verdier

Vår suksess avhenger av våre medarbeideres kreativitet,engasjement og effektivitet, og vi tar utgangspunkt i våre styrker når vi legger utviklingsplaner. Vi har derfor en prestasjonsfokusert kultur som oppmuntrer til at resultater skapes gjennom samarbeid og innovasjon.
 

 

Karrieutvikling
Personlig utvikling hos Alcon er en omfattende prosess hvor du får mulighet for å tilegne deg kunnskap, kvalifikasjoner og erfaring som gjør dine karrieremål mulige.

Søk på Alcon®-stipendet

Alcon®-stipendet er et nyskapende utdanningsprogram for nylig kvalifiserte optikere, laget for å inspirere deg til å utvikle deg personlig, klinisk, profesjonelt og kommersielt. Send inn søknaden din i dag for å bli vurdert av juryen.

Har du mellom to og fem års erfaring fra bransjen, vennligst send en e-post til [email protected] for å finne ut mer og for å vise at du er interessert i Alcon®-stipendet. Du kan også spørre din salgsrepresentant fra Alcon® om mer informasjon.

Klikk her for mer informasjon